NORMANDIE cu roți

Scaun cu rotile special, de îngrijire


Scaun cu rotile, de îngrijire, cu funcție de stabilizare a capului și spatelui. Foarte confortabil pentru persoanele în vârstă, care suferă de tetraplegie, care au trecut printr-un accident vascular cerebral și sunt imobilizate la domiciliu sau în instituții de îngrijire. Asigură confortul și schimbarea poziției spătarului în mod independent de către pacientul.

Datorită cotierelor confortabile, profilate (opțional), a căror poziție este reglabilă în mai multe planuri, scaunul cu rotile este potrivit în special pentru persoanele cu tetraplegie. Această funcție stabilizează perfect antebrațul și facilitează recoltarea de sânge pentru analize. Poate fi utilizat ca stație independentă de recoltare a probelor de sânge. După activarea manetei de pe scaun, unghiul de înclinare a spătarului și a suportului pentru gambe se reglează automat și fără probleme. Cotierele pot fi coborâte sub nivelul șezutului, într-un mod care facilitează intrarea și coborârea din pat.

• Reglarea înălțimii cotierelor - acestea coboară sub nivelul șezutului, ceea ce face mai ușoară mutarea pacientului din pat și în pat,

• înclinarea lină a spătarului,

• înclinarea suporturilor pentru gambe.

• patru roți de rulare,

Scaunul cu rotile din imagine este dotat cu următoarele opțiuni: masă terapeutică.

Upholstery Color(s)
         
Frame Color(s)
*Options and features may differ according to your country. Subject to technical changes.
NORMANDIE

.

750

1200

660

540

510

440

780

13°-45°

138-170

24,85

130


VermeirenVermeiren on youtube


© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964