LAGOON - E

Tricicletă de reabilitare pentru adulți - electrică

Tricicletă de reabilitare pentru adulți - electrică

Tricicleta Lagoon – E este o versiune a unui model Lagoon de triciclete pentru adulți, cu acționare electrică. Vă permite să parcurgeți distanțe mari, economisind rezistență. Acum puteți călători mai departe, mai repede și mai ușor. Este deosebit de utilă atunci când trebuie să depășiți obstacole și nu aveți suficientă forță[AC1] .

Sistemul de control este foarte ușor de utilizat. Este suficient doar să apăsați butonul On/Off și tricicleta se va pune în mișcare. Controlerul este echipat cu butonul BOOSTER care va crește accelerația (util mai ales atunci la urcare).

Bateria este montată în spatele bicicletei, sub coș. Este foarte ușoară și poate fi demontată, ceea ce permite încărcarea bateriei acasă.

Performanța tricicletei depinde în mod direct de condițiile în care este utilizată, de suprafața pe care se deplasează, de condițiile fizice ale utilizatorului și de tipul de acționare ales.

În mod opțional, tricicleta poate fi echipată cu o manetă de control continuu al vitezei. Acest lucru vă permite schimbarea mecanismul de acționare, de la asistență la pedalare la conducere continuă, fără a fi nevoie să pedalați.


[AC1]User 07 ianuarie 2020

[AC1]Freedom E str.208 ak

Upholstery Color(s)
Frame Color(s)
,
*Options and features may differ according to your country. Subject to technical changes.
2219E
VermeirenVermeiren on youtube


© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964