TRIGO S

Scaun cu rotile din aliaje ușoare


Scaun cu rotile activ, pliabil.

Un scaun un rotile excelent, versatil, pentru persoanele cu un stil de viață activ zi de zi. Fabricat dintr-un tub de aluminiu cu secțiune transversală triunghiulară, acesta întărește structura și o face rezistentă la deteriorarea mecanică care poate apărea în timpul unui impact. Raport excelent de adaptabilitate la greutatea scaunului cu rotile. Scaunul garantează posibilități mari de ajustare individuală în funcție de utilizator.

Versiunea „S” are un caracter sportiv. Suporturile pentru picioare sunt integrate în cadru, iar alegerea cadrului cu un unghi de 80° de îndoire a genunchilor creează senzația că te afli într-un scaun cu rotile cu caracter sportiv.

Adaptorul unic al roților din spate permite o gamă largă de reglare a centrului de greutate, de la pasiv la activ, și a înălțimii scaunului față de sol. Cea mai interesantă caracteristică este funcția de reglare a gradului de înclinare a roților de la 0° la 6°, aceasta fiind o funcție standard.

Dimensiuni compacte după pliere și o greutate mică a scaunului cu rotile. Versiunea de bază, cu o lățime a șezutului de 40 cm, cântărește 11,4 kg împreună cu roțile, și doar 8,4 kg după decuplarea roților. În baza acestui rezultat foarte bun, scaunul cu rotile este un lider absolut în categoria scaunelor pliante active.

Cadrul rezistent și durabil, dotările opționale variate, varietatea de dimensiuni privind lățimea și adâncimea șezutului, diversele profile de cadru fac ca scaunul să fie adaptabil la cerințele individuale ale aproape tuturor utilizatorilor.

Gama cromatică variată de noi lacuri durabile și elemente anodizate vor satisface și gusturile celor mai pretențioși utilizatori.

Upholstery Color(s)
Frame Color(s)
                 
*Options and features may differ according to your country. Subject to technical changes.
TRIGO S

.

70

130

676-1046

460-660

457-945

300-500

380-510

320-500

>11

220-500

20°


VermeirenVermeiren on youtube


© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964